Over HappyTangling

Over HappyTangling

HappyTangling biedt:

  • Zentangle workshops in Amstelveen en op locatie
  • Dagvullende Masterclasses, twee keer per jaar 
  • Tekeninstructiekits zoals Persian Mosaic
  • De gratis Zenbutton tutorial, wereldwijd gebruikt door individuen en groepen
  • Online event ValenTangle, jaarlijks van 1 t/m 14 februari (meer dan 700 deelnemers dit jaar)
  • Maatwerk; onder andere privélessen, teambuilding en besloten bijeenkomsten
  • De mogelijkheid mijn werk te kopen of mij een opdracht te geven. Neem hierover gerust contact op.

Mijn naam is Marguerite Samama. In november 2014 ben ik in de VS gecertificeerd als Zentangle® docent (CZT) door de grondleggers van Zentangle, Maria Thomas en Rick Roberts. Naast tangles en technieken, leerde ik met name over het gedachtegoed achter de methode. Een wereld waarin geen fouten bestaan en waarin er plek is voor ieders proces en tempo. 

Begin 2015 ben ik begonnen met het lesgeven aan volwassenen en kinderen. Hierin heb ik de afgelopen jaren een ruime ervaring opgebouwd: ik gaf onder andere les aan teams, cursisten bij de Volksuniversiteit, schoolklassen en Europese collega’s op conferenties in Duitsland en Ierland.

Zentangle kun je gebruiken om te oefenen om met je aandacht in het moment te zijn. Daarnaast kan het je helpen om je bewust te worden van patronen in de wereld maar juist ook in je eigen manier van kijken en handelen.  Deze bewustwording draagt bij aan een groter gevoel van vrijheid.

Op mij heeft Zentangle mij een magisch effect: het brengt me tot rust en tegelijkertijd in beweging.  De laatste jaren ontleen ik plezier aan het uitwerken van concepten waarin Zentangle op een nieuwe manier wordt toegepast.

In Nederland hebben de CZT’s geregeld contact met elkaar. Ook internationaal wisselen we ideeën en ervaringen uit over de creatieve, meditatieve en zakelijke aspecten van onze tangle praktijk

logo zentangle teacher czt